Blue Star Holland Activiteiten Kalender

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wij zijn heel blij dat Sri Vasudeva ook dit jaar weer naar Europa komt. Hij zal dit keer alleen Nederland en Frankrijk bezoeken waardoor de retreat in Nederland dit jaar een internationaal karakter heeft en er meerdere mensen uit andere landen zullen deelnemen aan de retreat. Sri Vasudeva verzorgt in ons land een retreat van drie dagen. Dit is op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Het thema van de retreat is: Cultivating a Silent Mind. Kortom: de focus ligt alle dagen op innerlijke stilte.

Sri Vasudeva zal ons met zijn lessen en meditaties naar deze innerlijke stilte leiden. Hij vraagt ons om tussen de sessies door zoveel mogelijk in stilte te reflecteren op wat hij heeft aangereikt. Als organisatie willen we de stilte ondersteunen. Om die reden houden we in de retreatruimtes (de meditatiehal en de eetzaal) met elkaar de stilte levend. Zo bieden we een optimale, rustige atmosfeer voor innerlijke verwerking. En voor wie de retreat in absolute stilte wil doorbrengen stellen we buttons beschikbaar; door die te dragen maak je je intentie aan anderen kenbaar.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze 3-daagse retreat met Sri Vasudeva die Blue Star Holland organiseert in ‘t Zonnehuis in Loenen.
Het is ook mogelijk, als je niet de volle drie dagen kunt of wilt bijwonen, één of twee dagen deel te nemen.

Locatie van de retreat

De retreat wordt gehouden op het terrein van:
Surya ‘t Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV te Loenen.

Programma

06.30 – 08.00 Guru Gita en meditatie met Sri Vasudeva
 08.15 – 09.00 Yoga
08.30 – 09.30 Ontbijt
10.00 – 12.00 Workshop met Sri Vasudeva
12.00 – 12.30 Meditatie met Sri Vasudeva
13.00 – 14.45 Lunch en vrije tijd
14.45 – 15.15 Chanting
15.15 – 17.15 Workshop met Sri Vasudeva
18:00 – 19:00 Diner
20:00 – 21:30 Shiva Mahimna Stotram met Sri Vasudeva

 

De voertaal van het programma is Engels. Er is géén simultaanvertaling beschikbaar.

Seva

Sri Vasudeva vraagt niets terug voor wat hij biedt. Dit gebaar nodigt ook óns uit om vanuit belangeloosheid te geven. De hele retreat wordt door vrijwilligers georganiseerd. Het wordt zeer gewaardeerd als je tijdens de retreat ook Seva (selfless service) verricht. Seva is een spirituele oefening in handelen vanuit liefde en dus zonder er iets voor terug te verlangen. Klik op onderstaande knop om meer informatie te krijgen over de Seva taken:

UITLEG SEVA TAKEN

Heb je een Seva taak op je genomen, voer deze dan naar je beste vermogen uit. Het kan je een grote vreugde geven wanneer je je Seva vanuit die intentie verricht. Geniet dus vooral van wat je doet.

Inschrijving

Inschrijving gebeurt via het kopen van een kaartje onderaan deze pagina.  Betaling geschiedt direct tijdens de inschrijving d.m.v. IDEAL. Houd daar rekening mee. Heb je echt geen mogelijkheid om met IDEAL te betalen? Neem dan contact met ons op.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

 

Kaartjes

Hieronder vind je de verschillende soorten kaartjes die je kunt kopen voor het retreat. Kaartjes komen binnen enkele dagen beschikbaar. Vroegboekkorting geldt tot en met 1 mei, en vanaf 2 mei geldt voor jongeren t/m 18 jaar en studenten een korting van 50% (zie onderste kaartjes).

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.