3-daagse Retreat 2017 9 t/m 11 juni

Wij zijn heel blij dat Sri Vasudeva ook dit jaar weer naar Europa komt. Hij zal vele landen aandoen en ook een aantal dagen in Nederland verblijven en een meerdaagse retreat verzorgen.
Velen hebben de afgelopen jaren ervaren wat een retreat met Sri Vasudeva, een verlicht Meester en Leraar, voor je ontwikkeling kan betekenen. Alleen al het aanwezig zijn in zijn zuivere energie kan een transformerend effect hebben.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het 3-daagse retreat met Sri Vasudeva die Blue Star Holland samen met de Blue Star Academie in Loenen organiseert.
Het is ook mogelijk, als je niet de volle drie dagen kunt of wilt bijwonen, één of twee dagen deel te nemen.

 

Locatie van de retreat

De retreat wordt gehouden op het terrein van:
Blue Star Academie / ‘t Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV te Loenen.

 

Inschrijving

Inschrijving gebeurt uitsluitend via internet. De inschrijving is geopend KLIK HIER

Betaling geschiedt direct tijdens de inschrijving d.m.v. IDEAL. Houd daar rekening mee.
Heb je echt geen mogelijkheid om met IDEAL te betalen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kosten

      tot 10 mei     Vanaf 10 mei
Gehele retreat (incl. maaltijden)     € 195 pp     € 230 pp
Losse retreatdag (incl. maaltijden)     €   80 pp     € 95 pp

 

Voor jongeren (9 t/m 18 jaar) en studenten geldt een gereduceerd tarief van 50%.

Tot 9 jaar is deelname gratis. Houd er rekening mee dat het voor de kleinsten i.v.m. de gewenste stilte tijdens de retreat, veel gevraagd is. Weeg zelf goed af of dit mogelijk is.
Spelen in en rond het Zonnehuis kan alleen onder begeleiding van een volwassene.

Als je alleen deelneemt aan de Shiva Mahimna Stotram (op donderdag-, vrijdag-, of zaterdagavond 20:00-21:30 uur) en/of de Guru Gita (op zaterdag- of zondagochtend 06:30-08:00 uur) zijn hieraan geen kosten verbonden (een donatie wordt op prijs gesteld).

LET OP - maximum 300 deelnemers. Daarna is de inschrijving gesloten!!

 

Maaltijden:

De maaltijden die we serveren zijn biologisch, vegetarisch en met liefde bereid.
Als lunch wordt een warme maaltijd gereserveerd. Bij de inschrijving is er op de pagina van de factuurgegevens ruimte om speciale dieetwensen aan te geven.

 

Vertaling

De voertaal tijdens de retreat is Engels.
Vanwege een vraag om ook dit jaar weer voor vertaling te zorgen, willen wij als organisatie daaraan tegemoet komen.

 

Seva (Selfless Service)

Tot de spirituele discipline tijdens de retreat hoort ook het doen van Seva. We gaan er daarom vanuit dat iedereen die kan, bereid is om een steentje bij te dragen door een (corvee-)taak te willen doen. We noemen dit “Seva”. Seva betekent: Selfless Service, ofwel, belangeloze en liefdevolle dienstbaarheid. Het is een spirituele beoefening iets te doen voor het hogere, voor het geheel, vanuit de kwaliteit liefde zonder er iets voor terug te verlangen.

 

Overnachting

Als je in de omgeving van Loenen wilt overnachten verzoeken we je dit zelf te regelen. In de directe omgeving is een ruim aanbod van hotels, bed & breakfasts, campings en vakantieparken. ‘t Zonnehuis zelf en de vakantiewoningen op het terrein zijn al bezet.
Er bestaat een beperkte mogelijkheid om op het terrein te kamperen. Neem hiervoor contact op met Ton Kniest (zie onder). In Loenen zijn ook nog andere campingterreinen. Camping het Reeendal ligt op loopafstand van het retreatterrein.
Heb je vragen? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen.

 

Parkeren

Verzoek is zoveel mogelijk gezamenlijk te reizen. We willen de (over)last voor de omgeving zoveel mogelijk beperken. Er is in de omgeving van het Zonnehuis voldoende parkeerruimte. Er wordt een parkeervled ingericht bij één van de buren van 't Zonnehuis, aan de Beekbergerweg. Jullie worden verzocht de parkeerplaats bij de waterval niet te gebruiken.

 

Informatie m.b.t. de retreat:

 

Abha Hontelez       tel. 06 371 981 67   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gauranga Hontelez       tel. 06 410 399 60       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Narada Visser       tel. 06 450 525 24       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamperen op het terrein: Ton Kniest: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Camping het Reeëndal: http://www.reeendal.nl/

We hopen velen van jullie te mogen ontmoeten op deze bijzonder inspirerende dagen!

Twee weken voor aanvang van de retreat zullen we op de site de laatste informatie met adviezen plaatsen.

 

Hartelijke groet,
Blue Star Holland

 

 

Contact

Blue Star Holland
Beekbergerweg 25
7371 EV  Loenen

Postadres:
p/a Kruisstraat 8
6576 JS  Ooij

[email protected]
IBAN: NL56 RABO 0119 8068 51
KvK: 09113371

LINKS

Food for thought

"Do not let your happiness depend on others. Tap into your powerful Spiritual Being and enjoy the bliss that is your very nature." - Sri Vasudeva