Helpen

Misschien voel je de wens om Sri Vasudeva in zijn levenswerk te ondersteunen via een schenking, bijvoorbeeld om de bouw van het nieuwe gastenverblijf (Nityananda Hall) op de ashram in Trinidad te ondersteunen. Of voor de aanschaf van technische apparatuur die het mogelijk maakt om programma’s met Sri Vasudeva uit te zenden via het internet, zodat deze over de hele wereld te zien zijn. Misschien blijf je liever dichter bij huis en wil je het thuiscentrum van Blue Star Holland – ‘t Zonnehuis – helpen onderhouden.

Alle steun is welkom

Elke steun - groot of klein, eenmalig of periodiek - wordt in liefde en dankbaarheid ontvangen. Wil je helpen? Maak dan jouw bijdrage over op ons rekeningnummer 11 98 06 851 t.n.v. St. Blue Star Holland te Loenen onder vermelding van 'Schenking'. Als je specifiek wilt bijdragen aan technische apparatuur (internet uitzendingen), de bouw van het nieuwe gastenverblijf of 't Zonnehuis, dan kun je dit ook aangeven. Wij zorgen dan dat jouw bijdrage op de juiste plek terechtkomt.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Blue Star Holland
Beekbergerweg 25
7371 EV  Loenen

Postadres:
p/a Kruisstraat 8
6576 JS  Ooij

[email protected]
IBAN: NL56 RABO 0119 8068 51
KvK: 09113371

LINKS

Food for thought

"Don’t judge anyone; we are all equal in this Play." - Sri Vasudeva