Helpen

Misschien voel je de wens om Sri Vasudeva in zijn levenswerk te ondersteunen via een schenking, bijvoorbeeld om de bouw van het nieuwe gastenverblijf (Nityananda Hall) op de ashram in Trinidad te ondersteunen. Of voor de aanschaf van technische apparatuur die het mogelijk maakt om programma’s met Sri Vasudeva uit te zenden via het internet, zodat deze over de hele wereld te zien zijn. Misschien blijf je liever dichter bij huis en wil je het thuiscentrum van Blue Star Holland – ‘t Zonnehuis – helpen onderhouden.

Alle steun is welkom

Elke steun - groot of klein, eenmalig of periodiek - wordt in liefde en dankbaarheid ontvangen. Wil je helpen? Maak dan jouw bijdrage over op ons rekeningnummer 11 98 06 851 t.n.v. St. Blue Star Holland te Loenen onder vermelding van 'Schenking'. Als je specifiek wilt bijdragen aan technische apparatuur (internet uitzendingen), de bouw van het nieuwe gastenverblijf of 't Zonnehuis, dan kun je dit ook aangeven. Wij zorgen dan dat jouw bijdrage op de juiste plek terechtkomt.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..