40 dagen 2017

Van 26 maart tot en met 4 mei 1978 beleefde Sri Vasudeva spirituele ervaringen die tot zijn spirituele vrijheid leidden. Elk jaar creĆ«ert hij in deze periode opnieuw de spirituele discipline die hij tijdens de 40 dagen in 1978 volgde. De 40 Dagen Meditatie Retreat is een periode van transformerende ervaringen en veranderingen in energie en bewustzijn. Sri Vasudeva neemt je mee door een serie van 40 talks en meditaties die je helpen een sprong in bewustzijn te maken.


Het thema van deze Veertig Dagen is: 'Lifting Maya's Veil with Sri Vasudeva'.

Sri Vasudeva deelt de persoonlijke ervaringen van zijn eigen unieke en magische reis op zijn pad en leidt de zoeker tot ontdekking en herkenning van zijn eigen natuurlijke pad van spiritueel ontwaken en ontvouwen door Veertig Lessen van gedisciplineerde spirituele beoefening.

Door de jaren heen heeft Sri Vasudeva duizenden zoekers geleid door vele Veertig Dagen retreats over onderwerpen als; Energy Awareness and Mastery, The Guru Principle, Co creating a New World, Secrets to true Well Being, Uncover your Infinite Self, Making the Shift, Self Mastery en Self Mastery - the practice.

Dit jaar exploreert hij voor het eerst zijn eigen pad naar persoonlijke vrijheid, welzijn en zelf meesterschap en de geheimen die het bevat voor zelf verlichting, compleet welzijn en harmonieuze coƫxistentie.


Meer informatie volgt spoedig

Contact

Blue Star Holland
Beekbergerweg 25
7371 EV  Loenen

Postadres:
p/a Kruisstraat 8
6576 JS  Ooij

[email protected]
IBAN: NL56 RABO 0119 8068 51
KvK: 09113371

LINKS

Food for thought

"Wanting to change the world is really about wanting to change your inner world." - Sri Vasudeva